horeca

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama.

Da li imate 18 godina?

NE

Košarica
Izbornik

DIGITAL HACCP MANAGER

DHM – Digital HACCP Manager je digitalna platforma koja postojeću papirnatu dokumentaciju digitalizira, olakšava unos potrebnih podataka preko jednostavnog sučelja i koristi te podatke unutar sistema za daljnje potrebe.

DHM+ je naprednija verzija sustava koja koristi pametne IOT senzore za nadzor temperature u rashladnim uređajima, automatski ispunjava zadane HACCP evidencije i prati realno stanje temperature te obavještava korisnike ukoliko neki od uređaja ne hladi ispravno.

Programskim prilagodbama olakšava se velikim sistemima da imaju kompletan nadzor nad HACCP sustavom u svim svojim objektima uz prilagođena programska rješenja za svu ostalu dokumentaciju koju imate u svojoj organizaciji.

               

DHM platforma znatno ubrzava ispunjavanje vođenje evidencija čak i do 80% i štedi radne sate vaših zaposlenika i voditelja te kompletno izbacuje potrošnju papira i arhiviranje dokumenata. Cijeli proces je u potpunosti u skladu sa Zakonom.

Digital HACCP Manager je platforma namijenjena za digitalni unos i arhiviranje svih zakonskih evidencija za vođenje HACCP sustava i sustava kontrole hrane.

Kroz pametna i intuitivna rješenja aplikacija i popratni senzori će vam pomoći u svakodnevnom vođenju posla. Ujedno će vas upozoriti na sve potencijalne greške prilikom ispunjavanja određenih evidencija kao i alarmirati vas ukoliko neke od evidencija nisu ispunjenje na vrijeme.

PREDNOSTI

  • BRZINA UNOSA I ARHIVIRANJA – za 80% brže ispunjavanje dnevnih evidencija nego klasičnim papirnatim putem i arhiviranje na oblaku
  • TRANSPARENTNOST – voditelji prate ispunjavanje evidencija sa bilo kojeg uređaja u realnom vremenu
  • KONTROLA UNOSA – sistem obavijesti obavještava odgovornu osobu ukoliko evidencije nisu ispunjene na vrijeme (puno manji rizik od kazni)
  • PRAĆENJE DOZVOLA – prati istek sanitarnih iskaznica zaposlenika, higijenskog minimuma, atesta za sve uređaje i podsjeća Vas da ih produžite
  • SLANJE DOKUMENTACIJE – pomoću E-arhive sve otpremnice i ostali računi ulaze u sistem kao fotografije i odmah su dostupne za uvid
  • SIGURNOST – pratimo izmjene Zakona i prilagođavamo aplikaciju te nudimo usluge auditiranje HACCP sustava radi bolje i veće sigurnosti hrane
  • RAZVOJ – sa našim partnerima radimo na novim pametnim rješenjima vezanim za kontrolu otpada hrane i zeleno poduzetništvo i pratimo globalne trendove
  • EFIKASNOST – analiziramo Vaše unutarnje procese i razvijamo programska rješenja prema Vašim zahtjevima, unutar DHM .

OSNOVNE FUNKCIJE

Digitalni unos evidencija uz pregled i kontrolu unosa znatno umanjuju mogućnost greške. Svi podaci sigurno su pohranjeni online i dostupni su putem aplikacije s bilo koje lokacije.


»  Kontrola sanitarnih iskaznica
»  Higijenski minimum
»  Atest opreme
»  Upravljanje otpadom
»  Digitalna ovjera HACCP dokumentacije
»  Automatiziran unos podataka o temperaturi
»  Obavijesti o stanju hladnjaka i opremeEVIDENCIJE

Sve evidencije vašeg poslovanja, proizvodnje hrane i upravljanja kvalitetom na jednom mjestu. Automatsko popunjavanje evidencija temperature ili vrlo jednostavno popunjavanje drugih potrebnih dokumenata.


»  Prijem hrane
»  Interna provjera mjerne opreme
»  Temperature hladnog stola
»  Dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
»  Temperature hladnjaka i zamrzivača
»  Lista uređaja
»  ONTO obrazac

BRZO

Pomoću aplikacije lagano i brzo unesite sve podatke potrebne za ispunjavanje određene HACCP evidencije u bilo kojem trenutku samo sa par klikova.

JEDNOSTAVNO

Sve se odvija na mobilnoj aplikaciji djelatnika koji obavlja evidenciju bez papirologije i registara.

SIGURNO

Pristupite dokumentaciji u bilo koje doba putem interneta koja se sigurno čuva na serverima u oblaku.


»  Evidencija prijema hrane
»  Evidencija praćenja kritične kontrolne točke – termička obrada hrane
»  Evidencija praćenja kritične kontrolne točke – hlađenje hrane
»  Evidencija temperature u rashladnim uređajima
»  Evidencija temperature u uređajima za skladištenje smrznute hrane
»  Evidencija temperature čuvanja hrane na toplom
»  Evidencija temperature hladnog stola
»  Evidencija čišćenja, pranja i dezinfekcije uređaja, pribora, opreme, radnih površina, podova i zidova
»  Evidencija kontrole štetnika
Ako želite saznati više informacija, potrebujete dodatne upute ili želite detaljnu ponudu, slobodno nas KONTAKTIRAJTE!
UPIT