horeca

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama.

Da li imate 18 godina?

NE

Košarica
Izbornik

NAČINI PLAĆANJA

CIJENE
Sve cijene su navedene u eurima s uključenim PDV-om. Cijene vrijede u trenutku naručivanja, u slučaju da se cijena tijekom narudžbe promijeni prodavatelj će o tom prethodno obavijestiti kupca. Zadržavamo pravo na pogreške, u slučaju pogreške biti ćete obaviješteni.
Horeca klik d.o.o. navodi da je prodaja artikala iz asortimana alkoholnih pića moguća samo osobama (kupcima) starijim od 18 godina.
 
NAČIN PLAĆANJA
1. VIRMANOM, OPĆOM UPLATNICOM, INTERNET BANKARSTVOM
Plaćanje putem internet bankarstva ili uplatnicom prema našoj ponudi koju ćete zaprimiti putem e-maila nakon što napravite narudžbu. Cijena je ista kao plaćanje gotovinom. Robu šaljemo nakon što zaprimimo uplatu na naš račun.
 
Primatelj uplate:
HORECA KLIK d.o.o.,
Zvonimira Rogoza 14,
10000 Zagreb,
Hrvatska
OIB: 48783363352
Banka: Raiffeisen Bank
IBAN: HR5424840081135349942
SWIFT: RZBHHR2X
Pratite upute koje ćete dobiti po izvršenju narudžbe. Obratite pozornost na iznos koji trebate uplatiti. Molimo vas da uplatu izvršite u roku prema vrijednosti primljene ponude, u protivnom ne možemo garantirati dobavljivost robe i neplaćenu narudžbu poništavamo.
2. KARTICOM
Sigurno ON-LINE plaćanje putem WSPay sustava autorizacije
American Express | MasterCard® | Maestro |  Visa 
Robu šaljemo odmah nakon zaprimanja potvrde o autorizaciji vaše kartice.
                      
UPUTE ZA KARTIČNO PLAĆANJE
Kontrolni broj je troznamenkasti ili četveroznamenkasti broj otisnut na kartici, koji se ne pohranjuje na magnetskoj traci kartice niti se pojavljuje na računima i potvrdama trgovaca. Kontrolni broj služi kao dokaz da fizički posjedujete karticu u trenutku online kupnje i smanjuje mogućnost zlouporabe. Položaj kontrolnog broja ovisi o kartici. Za izabranu karticu unesite odgovarajući kontrolni broj prema sljedećim uputama.
Prilikom plaćanja MasterCard ili Visa karticama potrebno je upisati troznamenkasti broj (posljednja desna grupa od 3 znamenke) koji je otisnut na poleđini kartice u potpisnom polju.
Vaše podatke je potrebno upisati točno kao što su otisnuti na kartici osim što se umjesto hrvatskih dijakritičkih znakova ČĆŽŠĐ koriste CCZSD.
 
Visoki stupanj zaštite kupaca
   3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce
  • WSpay™ sustav koristi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka.
  • On-line trgovina je uključena u 3D secure zaštitu, čime se jamči korisnicima shopa da je kupnja sigurna.
  • Brojevi kreditnih kartica kupaca se ne čuvaju na sustavu, a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka
Certifikacija po PCI DSS standardima
  • WSpay™ sustav radi kontinuirano na povećanju sigurnosti i potvrđivanju toga, što potvrđuje certifikat o usklađenosti s PCI DSS standardima.
  • PCI Data Security Standard (PCI DSS) je norma koja definira sigurnosne mjere za obradu, spremanje i prenošenja (komunikaciju) kartičnih podataka.
 
Izjava o privatnosti
Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
  
Dodatna pitanja
Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nas KONTAKTIRAJTE. Više informacija možete pogledati pod UVJETI KORIŠTENJA te ako imate ikakve prigovore kliknite na PODNOŠENJE PRIGOVORA.