horeca

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama.

Da li imate 18 godina?

NE

Košarica
Izbornik

O NAMA

HORECA KLIK je inovativna online platforma koja je usmjerena ugostiteljskom sektoru u Hrvatskoj, nudeći bogat asortiman proizvoda i usluga, s naglaskom na dvije ključne kategorije: "Piće" i "Potrošni Materijal". Naša poslovna strategija bazira se na modelu dropshippinga, čime osiguravamo jednostavan pristup proizvodima i nabavi uz minimalne operativne troškove. Osim toga, HORECA KLIK ponosno ističe uspješnu suradnju sa nekim od vodećih dobavljača u Hrvatskoj, što garantira visoku kvalitetu proizvoda i pouzdanost u isporuci.
Ključne kategorije proizvoda
1. Piće
U kategoriji "Piće", HORECA KLIK pruža raznovrsne i visokokvalitetne opcije pića za ugostiteljske objekte. Naš asortiman obuhvaća široku paletu alkoholnih pića, vina, piva,  i ostalih napitaka koji zadovoljavaju različite potrebe ugostiteljskih objekata. Bez obzira na to da li vam je potrebna ekskluzivna vinska karta, dobro odabrani brand-ovi žestokih pića, HORECA KLIK ima sve što vam je potrebno.
2. Potrošni materijal
"Potrošni Materijal" je ključna kategorija koja pokriva sve od osnovnih kuhinjskih potrepština, uredskog materijala do higijenskih proizvoda i ambalaže. Ugostiteljski objekti trebaju različite proizvode kako bi održali visok nivo higijene, organizacije i udobnosti za svoje goste. HORECA KLIK pruža širok spektar potrepština, uključujući posuđe, pribor za jelo, papirne proizvode, sredstva za čišćenje i još mnogo toga. Ova kategorija je bitna za efikasno vođenje ugostiteljskog posla.
Dropshipping model
Naš poslovni model bazira se na dropshippingu, što znači da nemamo vlastitu zalihu. Umjesto toga, surađujemo sa renomiranim dobavljačima u Hrvatskoj. Ovo omogućava brzu isporuku i minimalne operativne troškove za nas i naše kupce. Zahvaljujući ovom modelu, kupci mogu pristupiti širokom asortimanu proizvoda bez brige o skladištenju ili upravljanju zalihama.
Pouzdanost online transakcija
Svestrana i sigurna online platforma  "Horeca Klik" je osnova  našeg poslovanje. Osigurali smo da transakcije budu brze i pouzdane kako bi naši kupci mogli lako naručivati proizvode. Koristimo napredne sisteme enkripcije i sigurnosne protokole kako bismo osigurali da osobni i financijski podaci kupaca budu zaštićeni. Kupci mogu imati puno poverenje u sigurnost svojih online transakcija na HORECA KLIK platformi.
HORECA KLIK predstavlja pouzdanog partnera za ugostiteljske objekte u Hrvatskoj, olakšavajući im pristup visokokvalitetnim proizvodima i uslugama. Naša predanost kvaliteti, raznovrsnosti i sigurnim online transakcijama čini nas idealnim izborom za sve one koji žele unaprijediti svoje ugostiteljsko poslovanje.