horeca

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama.

Da li imate 18 godina?

NE

Košarica
Izbornik
ZAŠTITA NA RADU: VAŽNOST SIGURNOSTI ZAPOSLENIKA I GOSTIJU

ZAŠTITA NA RADU: VAŽNOST SIGURNOSTI ZAPOSLENIKA I GOSTIJU

Ugostiteljski sektor često donosi izazove vezane uz sigurnost na radu zbog raznolikih aktivnosti i interakcija koje se odvijaju u restoranima, barovima, kafićima i hoteli...

Pročitaj
BRAND SERVING

BRAND SERVING

Robna marka ili brend ( eng. brand ) je prepoznatljiva oznaka ili ime nekog proizvoda, koje često podrazumijeva i kvalitetu. Marka mora stvarati snažni i trajni identitet...

Pročitaj
VAŽNOST ERGONOMIJE U UGOSTITELJSTVU

VAŽNOST ERGONOMIJE U UGOSTITELJSTVU

Ergonomija je znanstvena disciplina (znanost o radu) kojoj je zadatak da istražuje ljudski organizam i ponašanje, te pruža podatke o prilagođenošću predmeta s kojima čovj...

Pročitaj
CAFFE APARAT

CAFFE APARAT

Prije više od 130 godina priprema kave trajala je i po nekoliko sati. Prvi espresso aparat za kavu patentirao je još 1884. Angelo Moriondo iz Torina kojem je veliki lonac...

Pročitaj