horeca

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama.

Da li imate 18 godina?

NE

Košarica
Izbornik

REGULATIVA

Ovaj sustav omogućava vlasnicima ugostiteljskih objekata da brzo i jednostavno pristupe svim relevantnim informacijama i dokumentaciji potrebnoj za usklađivanje s regulativom. To uključuje dozvole za poslovanje, higijenske standarde, zahtjeve za sigurnost hrane i pića, kao i ostale propise koji se odnose na poslovanje u ugostiteljstvu.

Nadogradnja poslovanja s takvim alatima omogućuje ugostiteljima da budu sigurni da ispunjavaju sve zakonske zahtjeve, što smanjuje rizik od kazni, zatvaranja objekta ili gubitka ugleda. Također, olakšava se proces planiranja i vođenja poslovanja jer vlasnici imaju sve potrebne informacije na jednom mjestu.

Slijedite poveznice kako biste saznali više o temama koje vas zanimaju i pronašli zakonske upute i rješenja za Vas i vaše poslovanje.


PRAVILNIK O RAZVRSTAVANJU I MINIMALNIM UVJETIMA UGOSTITELJSKIH OBJEKATA

MINIMALNI UVJETI ZA UGOSTITELJSKE OBJEKTE


PROVEDBE MJERA ZA ZAŠTITU OD BUKE


EVIDENTIRANJE SUBJEKATA I PRIPADAJUĆIH OBJEKATA U POSLOVANJU S HRANOM