horeca

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama.

Da li imate 18 godina?

NE

Košarica
Izbornik

CONVENTUS - UDRUGA ZA PROMICANJE UGOSTITELJSTVA I TURIZMA

CONVENTUS - UDRUGA ZA PROMICANJE UGOSTITELJSTVA I TURIZMA

U svijetu ugostiteljstva i turizma, partnerstva su ključna. Ona ne samo da jačaju pojedinačne subjekte, već i cijelu industriju čine konkurentnijom i prosperitetnijom. Upravo u duhu takve suradnje, Horeca Klik web shop i Conventus udruga za promicanje ugostiteljstva i turizma udružili su snage kako bi pružili vrhunske usluge svojim članovima, korisnicima i ugostiteljima općenito.

UDRUGA CONVENTUS nije samo udruga – to je zajednica posvećena stalnom usvajanju novih znanja i razvoju vrhunske stručnosti. Njihovo poslovanje temelji se na radu sa stalnim klijentima, partnerima i etabliranim ugostiteljima. Oni ne samo da pružaju vrhunske savjete i podršku, već vode i brigu o ispunjavanju preuzetih obveza prema svojim članovima. Poštenje i besprijekornost u svakom poslovnom kontaktu temelj su njihove filozofije, čineći ih pouzdanim partnerom koji primjenjuje najviše standarde poslovanja i osigurava visoku kvalitetu usluge.

Snaga suradnje: Širenje ponude i pružanje vrhunske podrške

Suradnja između Horeca Klik web shopa i Conventus udruge donosi brojne koristi kako članovima, tako i široj zajednici ugostitelja i turističkih djelatnika. Integracija vrhunske stručnosti Conventus-a s visokokvalitetnim proizvodima i uslugama Horeca Klik-a omogućava korisnicima da dobiju sveobuhvatnu podršku koja će im pomoći u unapređenju njihovog poslovanja. Ova sinergija ne samo da jača ugostiteljsku industriju, već i potiče inovacije i podizanje kvalitete usluga na višu razinu.

Više o programu, uslugama i prednostima koje možete ostvariti članstvom u udruzi Conventus pročitajte na njihovoj web stranici.

UDRUGA CONVENTUS