horeca

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama.

Da li imate 18 godina?

NE

Košarica
Izbornik
KAKO SAVRŠENO POSLUŽITI VINO KOD KUĆE: SAVJETI ZA POČETNIKE

KAKO SAVRŠENO POSLUŽITI VINO KOD KUĆE: SAVJETI ZA POČETNIKE

Vino može biti idealno piće za opuštanje, slavlje ili druženje s obitelji i prijateljima. Bilo da ste početnik ili entuzijastični ljubitelj vina, postoje jednostavni savj...

Pročitaj
ZAŠTO JE PETAK IDEALAN DAN ZA IZLASKE I ŠTO GA ČINI POSEBNIM?

ZAŠTO JE PETAK IDEALAN DAN ZA IZLASKE I ŠTO GA ČINI POSEBNIM?

Petak večer ima posebno mjesto u srcima mnogih ljudi, a ugostiteljstvo i barovi su toga svjesni. Nakon napornog tjedna, petak je simbol početka vikenda, opuštanja i zaslu...

Pročitaj
TEMATSKI DOGAĐAJI: KAKO ISKORISTITI PRAZNIKE ZA POVEĆANJE POSJEĆENOSTI I PRODAJE

TEMATSKI DOGAĐAJI: KAKO ISKORISTITI PRAZNIKE ZA POVEĆANJE POSJEĆENOSTI I PRODAJE

U svijetu ugostiteljstva, praznici i blagdani predstavljaju posebne prilike za privlačenje većeg broja gostiju i povećanje potrošnje. Ovi dani imaju jedinstvenu moć, jer...

Pročitaj
TREND TOPLIH NAPITAKA

TREND TOPLIH NAPITAKA

Topli napitci u ugostiteljskim objektima igraju ključnu ulogu u stvaranju ugodnog ambijenta te u zadovoljstvu gostiju, osobito tijekom hladnijih mjeseci. U Hrvatskoj, kao...

Pročitaj
ULOGA ČAŠE NA KRAJNJI DOŽIVLJA PIĆA

ULOGA ČAŠE NA KRAJNJI DOŽIVLJA PIĆA

Kada je riječ o konzumiranju pića, mnogo se pažnje posvećuje samom okusu, sastojcima i načinu pripreme. Međutim, jedna stvar koja često može biti podcijenjena, a može zna...

Pročitaj
PSIHOLOGIJA GOSTIJU: ŠTO MOTIVIRA NARUDŽBE I KAKO TO ISKORISTITI?

PSIHOLOGIJA GOSTIJU: ŠTO MOTIVIRA NARUDŽBE I KAKO TO ISKORISTITI?

U ugostiteljskom poslovanju, razumijevanje psihologije gostiju može biti ključan faktor uspjeha. Gosti u restoranima ne donose odluke samo na temelju okusa ili cijene – n...

Pročitaj
MEĐUNARODNI DAN KAVE - ZAŠTO BAŠ 01. LISTOPADA?

MEĐUNARODNI DAN KAVE - ZAŠTO BAŠ 01. LISTOPADA?

Svake godine 1. listopada ljubitelji kave diljem svijeta obilježavaju Međunarodni dan kave. No, osim što je to prilika za uživanje u šalici omiljenog napitka, ovaj dan im...

Pročitaj
UGOSTITELJSKA UNIFORMA - PROFESIONALNOST I ELEGANCIJA

UGOSTITELJSKA UNIFORMA - PROFESIONALNOST I ELEGANCIJA

Uniforme u ugostiteljstvu, posebno za konobare i barmene, nisu samo praktično rješenje već su i važan dio identiteta i vizualne komunikacije svakog ugostiteljskog objekta...

Pročitaj
BAR MANAGER 2. DIO - KAKO STVORITI, MOTIVIRATI I ODRŽATI UČINKOVITI TIM

BAR MANAGER 2. DIO - KAKO STVORITI, MOTIVIRATI I ODRŽATI UČINKOVITI TIM

Vođenje bara zahtijeva mnogo više od upravljanja inventarom i postavljanja cijena pića. Ključ uspjeha leži u stvaranju snažnog i učinkovitog tima koji može iznijeti dinam...

Pročitaj
BAR MANAGER - VJEŠTINE I ZAHTJEVI ZA USPJEH

BAR MANAGER - VJEŠTINE I ZAHTJEVI ZA USPJEH

Uloga Bar Managera zahtijeva mnogo više od pukog upravljanja šankom – ona uključuje organizacijske sposobnosti, financijsko planiranje, vodstvo i uslugu kupcima. Ako razm...

Pročitaj