horeca

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama.

Da li imate 18 godina?

NE

Košarica
Izbornik
MICHELINOVE ZVIJEZDICE: SAN, ČAST I TERET

MICHELINOVE ZVIJEZDICE: SAN, ČAST I TERET

Kada govorimo o najvećim priznanjima u svijetu gastronomije, jedno ime uvijek iskače: Michelin. Za mnoge vlasnike restorana, osvajanje Michelinove zvjezdice nije samo pri...

Pročitaj
RIEDEL - REVOLUCIJA U SVIJETU ČAŠA

RIEDEL - REVOLUCIJA U SVIJETU ČAŠA

Ako ste ljubitelj vina ili koktela, vjerojatno ste već čuli za RIEDEL, svjetski poznatog proizvođača čaša. No, jeste li znali da oblik čaše može značajno promijeniti okus...

Pročitaj
KOPI LUWAK

KOPI LUWAK

Kopi Luwak je jedna od najegzotičnijih, najskupljih i najkontroverznijih kava na svijetu. Ova posebna kava dolazi iz Indonezije, a poznata je po neobičnom procesu obrade...

Pročitaj
NAVIKE KONZUMIRANJA ALKOHOLNIH I BEZALKOHOLNIH NAPITAKA U BAROVIMA

NAVIKE KONZUMIRANJA ALKOHOLNIH I BEZALKOHOLNIH NAPITAKA U BAROVIMA

Hrvatska ima bogatu kulturu konzumacije pića, duboko ukorijenjenu u tradiciju, društvene navike i sezonske prilike. Bez obzira na to radi li se o kavi ujutro, osvježavaju...

Pročitaj
REGENERACIJSKA TABLETIRANA SOL: ZNAČAJKE, PRIMJENA I PREDNOSTI

REGENERACIJSKA TABLETIRANA SOL: ZNAČAJKE, PRIMJENA I PREDNOSTI

Regeneracijska tabletirana sol postala je neizostavan dio svakodnevne upotrebe u mnogim industrijama i kućanstvima. Svojim specifičnim oblikom i visokom čistoćom, ova vrs...

Pročitaj
ULOGA PLUTENIH ČEPOVA

ULOGA PLUTENIH ČEPOVA

Pluteni čepovi su jedan od najprepoznatljivijih simbola vinske kulture. Oni ne samo da služe kao čuvari kvalitete vina, pjenušaca i šampanjaca, već nose povijest koja se...

Pročitaj
DEHIDRIRANO VOĆE I ZAČINI: TAJNA SAVRŠENIH KOKTELA I PIĆA

DEHIDRIRANO VOĆE I ZAČINI: TAJNA SAVRŠENIH KOKTELA I PIĆA

U svijetu ugostiteljstva, detalji često čine razliku. Dehidrirano voće i aromatični začini postali su nezaobilazni elementi u modernim barovima i restoranima. Osim što pr...

Pročitaj
ŠAMPANJAC I PJENUŠAC - NEIZOSTAVNI DIO BLAGDANSKIH PROSLAVA

ŠAMPANJAC I PJENUŠAC - NEIZOSTAVNI DIO BLAGDANSKIH PROSLAVA

Blagdansko razdoblje oduvijek je povezano s radosti, zajedništvom i slavljenjem posebnih trenutaka. Međutim, nijedna proslava ne bi bila potpuna bez pjenušavih mjehurića...

Pročitaj
ZAŠTO SE DARUJU POSLOVNI PARTNERI?

ZAŠTO SE DARUJU POSLOVNI PARTNERI?

Blagdansko vrijeme donosi posebnu atmosferu zajedništva i zahvalnosti, a jedan od najčestijih načina izražavanja tih osjećaja u poslovnom svijetu je darivanje poslovnih p...

Pročitaj
BOŽIĆNI APERITIV I DIGESTIV: KAKO UGOSTITELJI MOGU ODUŠEVITI GOSTE U BLAGDANSKO VRIJEME

BOŽIĆNI APERITIV I DIGESTIV: KAKO UGOSTITELJI MOGU ODUŠEVITI GOSTE U BLAGDANSKO VRIJEME

Blagdansko vrijeme donosi posebnu čaroliju, miris cimeta, kuhanog vina i svježeg snijega (ako smo te sreće). Ugostiteljski objekti u ovo doba godine postaju oaze druženja...

Pročitaj

Kategorije

Zadnji članci

MICHELINOVE ZVIJEZDICE: SAN, ČAST I TERET
MICHELINOVE ZVIJEZDICE: SAN, ČAST I TERET
RIEDEL - REVOLUCIJA U SVIJETU ČAŠA
RIEDEL - REVOLUCIJA U SVIJETU ČAŠA
KOPI LUWAK
KOPI LUWAK